Bruinsma Kantoor Efficiency en Sollie.Comm geven vanaf 2019 nog meer commitment aan kwaliteit

Hardenberg, 7 januari 2019

Sollie.Comm en Bruinsma Kantoor Efficiency; al bijna twee decennia zijn beide dienstverleners actief op het gebied van IT en (tele)communicatie, een sector die razendsnel in beweging is. De laatste jaren zagen de partijen dan ook een duidelijke verandering plaatsvinden, namelijk; dat organisaties er steeds meer de voorkeur aan geven om de gehele ICT-omgeving onder te kunnen brengen bij één aanspreekpunt.  

Sterke samenwerking voor de beste ICT-dienstverlening
Per 1 januari hebben de ICT bedrijven daarom hun samenwerking geïntensiveerd, waarmee zij verdere invulling geven aan hun doelstelling, om binnen de komende 5 jaar de belangrijkste ICT dienstverlener te zijn in de regio. CommIT Groep is een samenwerkingsverband tussen Bruinsma ICT en Sollie.Comm met als doel om integrale ICT-oplossingen aan klanten te kunnen leveren. Bedrijven uit de gehele regio hebben daarmee één aanspreekpunt voor hun ICT-omgeving maar profiteren van de kennis en kunde van twee gespecialiseerde bedrijven, met elk hun eigen identiteit en expertises.

“Zowel bij Sollie Comm als binnen onze organisatie, geloven we namelijk dat één ICT dienstverlener niet de beste kan zijn in alles, maar dat samenwerking van specialisten, een betere garantie biedt voor kwaliteit dan dat beide bedrijven simpelweg het dienstportfolio individueel uitbreiden”, aldus Gerrit Zandman, directeur bij Bruinsma Kantoor Efficiency. “Door goed samen te werken in onze regio, bieden we onze klanten het beste op het gebied van hun IT-omgeving, telecom en internet.” vervolgt Gerrit.

Bij CommIT Groep worden kennis en support gebundeld, waardoor optimaal kan worden ingespeeld op de integrale ICT-wensen van organisaties. Hierdoor is er meer ruimte voor productontwikkeling en het verbeteren van de dienstverlening.

“Een logisch gevolg”
Zo noemt Mark Sollie, directeur Sollie Comm, het ontstaan van CommIT Groep. De beide partijen werkten volgens de directeur al méér dan 15 jaar officieus samen. “Door vanaf nu meer facetten te bundelen, bieden we onze klanten nòg meer kwaliteit en ontzorging.”, aldus Mark.

Gemeenschappelijke klanten
De gemeenschappelijke klanten van Sollie Comm en Bruinsma Kantoor Efficiency zijn voornamelijk te vinden in het MKB, de grootzakelijke sector en binnen de (semi)overheid. “In tegenstelling tot de grote ICT organisaties, vinden wij het erg belangrijk om ook de kleine bedrijven te voorzien van de beste service en oplossingen. Of het nu een eenmanszaak is of een corporate van 400 medewerkers; iedereen verdient de beste dienstverlening ten aanzien van ICT. Kleine bedrijven worden immers vanzelf groot! Wij groeien graag met onze klanten mee!” voegt Mark Sollie toe.

De komende periode zullen beide partijen in de regio veel aandacht besteden aan de samenwerking.