Bruinsma Kantoor Efficiency

Wij zijn Bruinsma Kantoor Efficiency, dé specialist met verstand van uw kantoor en ICT! Adviseur, begeleider, meedenker en totaalinrichter. We kennen het belang van zowel de digitale als de fysieke werkomgeving. Wij geloven dat uw ICT-omgeving 100% betrouwbaar moet zijn en u moet voorzien in al uw digitale behoeften. Werken mag u doen in een gezonde, comfortabele en efficiënte werkomgeving. Een omgeving die inspireert en die u met trots laat zien aan al uw relaties. Dat maakt ons ook trots!

Jaarlijks helpen we onze klanten aan de nieuwe werkomgeving van hun dromen of zorgen we dat de bestaande werkomgeving net iets plezieriger wordt. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Maak eens een afspraak​Wij komen graag bij u langs of u bent van harte welkom in onze prachtige showroom!

 

Bereikbaar en snel

Een ander kenmerk van Sollie • Comm, is de bereikbaarheid en daadkracht. Sollie • Comm realiseert zich als geen ander, dat telecommunicatie en internet-acces tot de levensaders van een bedrijf behoren. Dat vraagt bij eventuele calamiteiten om kundig personeel, dat bereikbaar is en snel acteert. Wie daar belang aan hecht, heeft aan Sollie • Comm een goede partner.
Partner voorstellen Sollie • Comm

Onze uitgesproken ideeën over kwaliteit en support hebben ons gedreven om eigen platformen te ontwikkelen voor bijvoorbeeld hosting, VoIP en Online Backup. Zo veel mogelijk in eigen beheer betekent ‘maximaal grip op de zaak’ en dus ‘maximale support’.

 

Leverancier voor connectiviteit

Inmiddels is Sollie • Comm uitgegroeid tot volwaardig internet- en telecomprovider met vestigingen in Dedemsvaart en Groningen, waarmee we een totaal-leverancier voor “connectiviteit” zijn geworden. Of het nu gaat om internetverbindingen, domeinnamen, hosting, web-ontwikkeling, telefooncentrales, ISDN of VoIP, u brengt allemaal onder bij Sollie • Comm.