Onze doelgroepen

CommIT Groep biedt diverse ICT oplossingen voor organisaties in het bedrijfsleven, zorg en semi-overheid. Door onze verschillende oplossingen te combineren, creëert CommIT groep een omgeving waar organisaties efficiënt, veilig en eenvoudig in kunnen werken. Onze dienstverlening is altijd maatwerk en wordt afgestemd op wensen van uw organisatie. CommIT Groep heeft gezamenlijk haar doelgroep gedefinieerd als alle organisaties die hun ICT serieus nemen.

ZZP'ers en zelfstandigen

Als ZZP’er wilt u volledig ontzorgd worden. U wilt snel en eenvoudig aan de slag, waarbij ICT u het werken gemakkelijk maakt.

Bedrijven in het MKB

ICT is niet uw core business maar vormt wel een belangrijke schakel in uw bedrijfsprocessen. Uw ICT moet praktisch zijn en bijdragen aan de efficiency van uw medewerkers.

Grootzakelijk

Als corporate organisatie wilt u uw processen borgen en heeft u behoefte aan een strategische sparring partner, die u onder andere op de hoogte houdt van de hedendaagse technieken.

(Semi-) Overheid

Uw organisatie vraagt om een Trusted Advisor die begrijpt wat er in uw sector speelt en wat u op ICT-gebied nodig heeft.

Kunnen wij u helpen bij uw ICT vraagstuk?

Wilt u weten wat CommIT Groep op het gebied van Netwerk en Telefonie kan betekenen voor uw organisatie? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter!