Kwaliteit als rode draad

Na ruim 15 jaar veelal projectmatige samenwerking, vonden zowel Bruinsma Kantoor Efficiency, als Sollie.Comm de tijd rijp om dit samenwerkingsverband een meer officieel karakter te geven. Dit heeft geresulteerd in een “combinatie” die de naam “CommIT Groep” draagt.

Dat de samenwerking inmiddels reeds 15 jaar op een uitstekende wijze verloopt, heeft alles te maken met het DNA van beide bedrijven, waar erg veel overeenkomsten in te vinden zijn. Beide bedrijven hebben dezelfde kernwaarden, hebben kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan, zijn reeds 20 jaar actief in de regio en de eigenaren hebben gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring in het faciliteren van werkplekken.

Vanuit die achtergrond heeft CommIT Groep haar missie, visie en strategie bepaald, welke onderstaand in een verbandlijn staan uitgewerkt.

Missie

Gezamenlijke missie

“Klanten middels innovatieve oplossingen, meerwaarde laten behalen uit ICT.”

U
Visie

Gezamenlijke visie

De markt zal méér en méér gaan vragen om één aanspreekpunt voor totale werkplek ontzorging. Volledige ontzorging betekent meedenken en zowel vakkundig-, als oprecht adviseren. Dit vraagt om een “Trusted Advisor”.

Strategie

Gezamenlijke strategie

Door voortdurend innovaties in de markt te volgen en aan haar klanten overzichtelijk en begrijpelijk te introduceren, wil CommIT Groep optimale efficiency en gebruikerstevredenheid op de werkplekken van haar klanten realiseren.

Resultaat

Gezamelijk resultaat

Met bovengenoemde strategie, beoogt CommIT Groep een heel duidelijk resultaat, namelijk; “Dusdanig tevreden en ontzorgde relaties, dat deze ‘als vanzelf’ ambassadeurs zijn voor CommIT Groep!”