ICT oplossingen voor de (Semi-) overheid sector

Voor (semi)overheden is CommIT een organisatie die begrijpt dat het invoeren of muteren van ICT-oplossingen impact heeft, omdat het om ingrijpende veranderingen kan gaan. Daarom heeft u bij CommIT altijd één aanspreekpunt, welke op een heldere manier met u overlegt wat de impact is van een verandering. Ook neemt het aanspreekpunt met u de laatste stand der techniek door. Onze transparante en heldere manier van werken zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent.

CommIT Groep biedt de beste ICT voor de (Semi-) overheid sector

Wij staan voor onze kernwaarden eerlijkheid, gedrevenheid, respect en zijn scherp op de ontwikkelingen in de markt. Wij begrijpen dat voor u de veiligheid en bereikbaarheid van uw ICT infrastructuur cruciaal is. Daarom bieden wij middels slimme monitoring en alerting verregaande servicemogelijkheden. Door proactief en betrokken te zijn, weten wij precies wat er speelt en hoe onze ICT daar rekening mee moet houden.

Om onze kwaliteit te garanderen werken wij met hoogwaarde partners en vendors waaronder:

Kunnen wij u helpen bij uw ICT vraagstuk?

Wilt u weten wat CommIT Groep op het gebied van netwerk en telefonie kan betekenen voor uw organisatie? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter!