IT en Telefonie voor ZZP-ers

CommIT Groep biedt diverse ICT oplossingen voor freelancers, eenmanszaken en zzp’ers. Door onze verschillende oplossingen te combineren, creëert CommIT Groep een werkplek waar zelfstandigen kostenefficiënt, veilig en eenvoudig in kunnen werken. Vaak zien we dat deze doelgroep geen complexe ICT omgeving wenst en dat de keuze voor public cloud oplossingen de voorkeur krijgt ten opzichte van investeren in eigen server- en telefoniehardware. Geen probleem, want met Commit Groep haalt u deze flexibiliteit op het gebied van ICT in huis!

 

CommIT Groep biedt de beste ICT voor ZZP-ers

Voor de ICT oplossingen voor Eenmanszaken en ZPP’ers, ligt onze focus altijd op flexibiliteit, veiligheid en eenvoud. Daarnaast is het belangrijk dat u goede ondersteuning van ons kunt verwachten bij storingen en/of vragen. Voor u als ondernemer is het belangrijk dat u altijd goed bereikbaar bent voor uw klanten en niet uitsluitend afhankelijk bent van uw (thuis)kantoor. Werkt u juist veel thuis, dan wilt u liever niet investeren in kostbare hardware en het onderhoud hiervan. Door laagdrempelig en betrokken te zijn, weten wij precies wat er bij u speelt en hoe onze ICT daar rekening mee moet houden. Dit alles doen wij met behulp van slimme, flexibele oplossingen en support. Om onze kwaliteit en uw flexibiliteit te garanderen, werken wij met hoogwaarde partners zoals Microsoft, Xelion VoIP, Apple, Citrix, Fujitsu, Veeam Cloud Backup en Workspace 365. Alles begint natuurlijk met een stabiele internetverbinding, welke wij ook voor u verzorgen.

Een actuele combinatie van oplossingen voor zelfstandigen is Bruinsma Workspace 365 in combinatie met Xelion VoIP telefonie.

Kunnen wij u helpen bij uw ICT vraagstuk?

Wilt u weten wat CommIT Groep op het gebied van Netwerk en Telefonie kan betekenen voor uw organisatie? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter!