ICT oplossingen voor het MKB

CommIT Groep biedt diverse ICT oplossingen voor het bedrijven in het MKB segment. Door onze verschillende oplossingen te combineren, creëert CommIT groep een omgeving waar organisaties efficiënt, veilig en eenvoudig in kunnen werken. Vaak zien we dat MKB bedrijven geen eigen ICT-afdeling hebben. Geen probleem, want met CommIT Groep haalt u een flexibele ICT-partner in huis!

CommIT Groep biedt de beste ICT voor MKB

Voor de ICT oplossingen in het MKB ligt onze focus altijd op stabiliteit, veiligheid en eenvoud. Daarnaast is het belangrijk wij dat onze kennis goed richting u communiceren. Zo realiseren we samen het beste resultaat. In het MKB telt iedere seconde, daarom zorgen wij dat uw ICT-omgeving altijd beschikbaar is. Door proactief en betrokken te zijn bij uw organisatie, weten wij precies wat er speelt en hoe onze ICT-oplossing daar rekening mee moet houden. Middels slimme monitoring en alerting, bieden wij u optimale support. Om onze kwaliteit te garanderen werken wij met hoogwaarde partners zoals HP, Avaya, Xelion, Aerohive, Fujitsu, Stormshield (NATO), VMWare. Alles begint natuurlijk met een stabiele internetverbinding. Daarnaast zijn de meest toegepaste oplossingen in het MKB:

Kunnen wij u helpen bij uw ICT vraagstuk?

Wilt u weten wat CommIT Groep op het gebied van netwerk en telefonie kan betekenen voor uw organisatie? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter!