Oplossingen voor uw kantoor

Als Managed Service Provider en aanbieder van kantooroplossingen, kan CommIT Groep u bedienen met een pallet aan oplossingen. Wij helpen u graag met een documentoplossing op maat, een multifunctionele printer of interactieve presentatiemogelijkheden. De specialisten van CommIT Groep richten zich voornamelijk op ICT- en Printoplossingen, maar vertellen u ook graag alles over ergonomie en werkplekontzorging. Hieronder treft u een greep onze producten en diensten aan.

Documentoplossingen en factuurverwerking

Zoals in veel bedrijven, zal ook in uw bedrijf steeds meer papierwerk gedigitaliseerd worden. Hoe beheert en archiveert u die overweldigende hoeveelheid documenten?  Om deze uitdaging aan te gaan, kan een partner nodig met ervaring in het verwerken van documenten nuttig zijn. Als specialist in kopieermachines en tools voor de productie van documenten via netwerken, kan CommIT Groep ook uw bedrijf helpen de documentenstroom, intern en extern, te optimaliseren. Iedere organisatie is uniek en heeft eigen wensen en behoeften.

Printers van Kyocera, OKI, Konica Minolta Develop

CommIT Groep is al jaren lang officieel partner van kopieermachines van de vendors Kyocera, Develop en Oki. Door te kiezen voor deze fabrikanten kan CommIT Groep u een laag storingspercentage, kwalitatief goede prints en veel gebruiksgemak garanderen. Wist u dat onze serviceafdeling nu al 3 jaar op rij in de top 4 staat bij de landelijke Kyocera Awards?

Barco (Clickshare)

Clickshare van Barco is het antwoord op zeer herkenbare problemen die miljoenen mensen wereldwijd ervaren in vergaderruimtes. Deze innovatieve oplossing verhelpt het gedoe met het aansluiten van uw laptop of tablet op de aanwezige audiovisuele apparatuur en stelt u in staat om binnen 10 seconden na binnenkomst de inhoud op uw laptop of andere device draadloos te delen met andere deelnemers.

Met andere woorden: wanneer u een vergaderruimte binnengaat en een Clickshare-set op tafel ziet staan, hoeft u zich enkel nog maar te concentreren op de vergadering – niet op de techniek.

Als geautoriseerd dealer van Barco, kan CommIT Groep de installatie voor u verzorgen en u adviseren over het gebruik van de Barco presentatiemiddelen.

Digiborden, presentatieschermen en beamers

Presentatietechnieken hebben zich de laatste jaren duidelijk ontwikkeld. Toch zijn naast moderne communicatiemiddelen als beamers, interactieve borden en audiovisuele installaties, de flipover en het whiteboard ook nog steeds actuele presentatie middelen.

Naast trainingsruimtes worden ook leslokalen op scholen steeds vaker voorzien van een interactief bord. Voor het inrichten van een vergaderruimte compleet met innovatieve presentatiemiddelen, maar ook voor advies van mobiele oplossingen, kunt u terecht bij CommIT Groep. Graag adviseren en demonstreren wij de mogelijkheden op het gebied van professioneel presenteren.

Kunnen wij u helpen bij uw ICT vraagstuk?

Wilt u weten wat CommIT Groep op het gebied van netwerk en telefonie kan betekenen voor uw organisatie? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter!