IT & Cloud Diensten

Als Managed Service Provider en aanbieder van cloudoplossingen, kan CommIT Groep u voorzien van verschillende oplossingen. Afhankelijk van de omvang van uw organisatie én uw specifieke wensen met betrekking tot ICT, leveren wij een oplossing op maat.

Implementeren van Microsoft 365 in uw organisatie

CommIT Groep is Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Partner! Maar wat betekent dit nou precies? In het kort betekent dit, dat wij officieel gecertificeerd zijn om onze klanten, volgens de kwaliteitseisen van Microsoft, te adviseren over een gehele of gedeeltelijke overstap naar Office 365. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd om een plan van aanpak op te stellen, uw medewerkers te begeleiden én om de implementatie van de overstap te verzorgen.

Werkplekken in de cloud / Hosted VDI

Altijd en overal online werken? Alle PC’s in de cloud? Altijd toegankelijk en altijd up to date? Dat kan met de online werkplekken van CommIT Groep! Nooit meer lokaal software installeren en geen gedoe meer met lokale werkstations. Uw medewerkers kunnen overal veilig en snel bij hun persoonlijke werkomgeving. Op kantoor, maar ook thuis en onderweg.

 

Werken met Sharepoint

Veel organisaties maken nog gebruik van een fileshare of netwerkschijf voor documentopslag. Logisch, zo zijn we dat nou eenmaal gewend. De huidige fileshare belemmert organisaties echter om slim, veilig en efficiënt te kunnen (samen)werken. De consultants binnen CommIT Groep begeleiden organisaties in de overstap van fileshare naar Office 365 cq. Sharepoint. De engineers en consultants zijn opgeleid om het maximale uit uw Sharepoint infrastructuur te halen.

Business Continuity en Data Security

De noodzaak van stevige digitale branddeuren wordt steeds groter voor bedrijven en organisaties. Net als bij een fysiek gebouw, waarbij het effect van een brand kan worden ingedamd met deuren die de verspreiding tegenhouden, kan een virus of cyberaanval door onze netwerkbeveiliging worden gestopt. Uw netwerk volledig beveiligen met techniek is niet realistisch. Wel is het een belangrijke basis om zogenaamde malware, cyberaanvallen, virussen en hackers buiten de deur te houden. Dit noemen wij digitale branddeuren. Hoe goed heeft u dit geregeld? Of weet u dat eigenlijk niet? Tijd om dit te onderzoeken! CommIT Groep helpt u daarbij.

 

Private Cloud

Met Private Cloud bouwen we in samenwerking met u een volledig aan u toegewijde omgeving, die kan bestaan uit eigen servers, een opslagomgeving, netwerkcomponenten en een virtualisatielaag.

Een Private Cloud bouwen in het datacenter geeft u veel voordelen op het gebied van beveiliging en continuïteit. Met een Private Cloud beschikt u over de geavanceerde technieken van een high-end data center, zonder hiervoor een investering in hardware te doen.

Het bouwen van een dedicated Private Cloud-omgeving vraagt om specialistische kennis. CommIT Groep beschikt over diverse cloudspecialisten en heeft een samenwerkingen met Nederlandse datacentra.

IT Beheer & Service Desk

Praktisch en eenvoudig advies, installatie en systeembeheer; laat ons uw volledige ICT verzorgen. Zo laat u ons doen waar we goed in zijn en kan uw personeel zich volledig richten op de werkzaamheden binnen uw organisatie.

Op die manier maken wij het werken weer een stuk makkelijker. Of u ons de hardware, software en licenties laat regelen of dat u er ook volledig beheer op wenst, alles is mogelijk. Onze specialisten geven u gedegen advies en zorgen dat uw automatisering altijd op orde is!

 

Kunnen wij u helpen bij uw ICT vraagstuk?

Wilt u weten wat CommIT Groep op het gebied van Netwerk en Telefonie kan betekenen voor uw organisatie? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter!