ICT oplossingen voor grootzakelijke bedrijven

Vaak zien we grootzakelijke bedrijven met een eigen ICT-afdeling, die behoefte hebben aan een strategische partner welke net iets verder gaat dan uitsluitend het leveren van hardware en software. Onze specialisten denken als partner mee over uw ICT-uitdagingen.

Voor de ICT oplossingen voor grootzakelijke klanten ligt onze focus altijd op stabiliteit, veiligheid en schaalbaarheid. Daarnaast is het belangrijk dat onze organisaties goed met u samenwerken. Zo behalen wij samen het beste resultaat.

In het zakelijke segment telt iedere seconde, daarom zorgen wij dat uw ICT-omgeving altijd beschikbaar is. Dit alles doen wij mede met behulp van slimme monitoring en alerting.

Door proactief en betrokken te zijn, weten wij precies wat er speelt en hoe onze ICT daar rekening mee moet houden. Om onze kwaliteit te garanderen werken wij met hoogwaarde partners zoals HP, Avaya, Xelion, Aerohive, Fujitsu, Stormshield (NATO), VMWare. Alles begint natuurlijk met een stabiele internetverbinding. Daarnaast zijn de meest toegepaste oplossingen in het grootzakelijke segment:

Kunnen wij u helpen bij uw ICT vraagstuk?

Wilt u weten wat CommIT Groep op het gebied van netwerk en telefonie kan betekenen voor uw organisatie? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter!