Telecom

Telecom inmiddels een levensader voor ondernemingen geworden. Klanten verwachten van u dat u 24/7 bereikbaar bent via diverse media. Telefonie maakt daar een cruciaal onderdeel van uit. Hedendaagse communicatie-oplossingen gaan verder dan alleen maar bellen en gebeld worden, ze vragen om een procesmatige invulling van bereikbaarheidseisen.

Koppelingen aan software, gespreksopname mogelijkheden en mobiele medewerkers kunnen integreren, zijn aan de orde van de dag. De consultants van CommIT hebben niet alleen kennis van telecommunicatie maar verdiepen zich ook in uw specifieke branche. Daardoor zijn zij als geen ander in staat om techniek te vertalen naar een commercieel en waardevol onderdeel van uw bedrijfsproces.

Telecom diensten

Telefoonnummers

Als volwaardig communicatiepartner en operator zijn wij in staat u te voorzien van geografische telefoonnummers, nummerblokken, 085- 086- en 088 nummers en internationale nummers. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe nummers zijn, maar ook verzorgen wij de portering van uw huidige telefoonnummers naar een van onze platformen.

Telefooncentrales

Soms blijft het hebben van een telefooncentrale op uw locatie, in plaats van in “the cloud”, het meest wenselijk. Ook daarvoor biedt CommIT Groep allerhande mogelijkheden. De uitgebreide expertise van onze engineers waarborgt de kennis van bijna alle systemen. Of het nu gaat om het onderhoud en de service op uw bestaande telefooncentrale of de plaatsing van een nieuwe, CommIT verzorgt het voor u.

WLR / CPS

Daar waar nog behoefte is aan een analoge telefoonverbinding kan CommIT dit voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan uw alarmlijn, faxlijn of als drager voor uw internetverbinding. Gebruikmakend van het betrouwbare kopernetwerk van KPN maar een stuk voordeliger.

Randapparatuur

CommIT verzorgt alle apparatuur die nodig is om uw werkplek optimaal te laten communiceren: van bureautoestel tot receptieoplossing, van bedraad tot draadloos via DECT.

Mobiel

Ook uw mobiele abonnementen zijn in goede handen bij CommIT. Gebruikmakend van het betrouwbare mobiele netwerk van KPN leveren wij maatwerkoplossingen voor het gebruik van uw mobiele telefoon. SIM-only en DATA-only behoren tot de mogelijkheden.

VoIP diensten

VoIP

CommIT Groep kan uw bestaande en/of nieuwe telefooncentrale verbinden aan onze eigen platformen, daarmee bent u gegarandeerd altijd bereikbaar en maakt u gebruik van het meest moderne en betrouwbare telefonieplatform van Nederland.

Managed VoIP

Wij kunnen uw telefonie vanuit de “cloud” leveren. Draaiend op onze eigen platformen, leveren wij u telefonieoplossingen die niet langer bij u op locatie staan maar via het internet in onze zwaarbeveiligde datacenters staan. Geen grote investeringen en een overzichtelijk bedrag per maand.

Onze telecom merken:

Kunnen wij u helpen bij uw ICT vraagstuk?

Wilt u weten wat CommIT Groep op het gebied van netwerk en telefonie kan betekenen voor uw organisatie? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter!