Internet & Connectivity

De afhankelijkheid van stabiele verbindingen, bij voorkeur redundant uitgevoerd, neemt steeds meer toe. Internet is niet langer meer “nice to have” maar vormt een belangrijke spil binnen uw onderneming. Alle communicatie van uw organisatie loopt over die verbinding: uw telefonie, uw werkplek, uw boekhouding. Daarmee neemt tegelijkertijd de vraag naar meer bandbreedte ook toe.

CommIT Groep kan nagenoeg op elke locatie de best mogelijke oplossing bieden. Dit kan via fiber, koper, coax en zelfs door de lucht. Dankzij de intensieve monitoring en alerting van uw verbindingen, zijn wij in staat om u optimaal support te bieden. Met een supportdesk die 24/7 bereikbaar is zodat u snel geholpen kunt worden.

Connectivity/Internet

Internetverbindingen

CommIT Groep erkent hoe belangrijk uw ontsluiting naar het internet toe is. Wij leveren internetverbindingen over fiber (glas), het kopernetwerk (xDSL), Coax en zelfs door de lucht. Zo beschikt u over de best mogelijke oplossing voor uw locatie.

WiFi

Of het nu gaat om u en uw medewerkers of om uw klanten, WiFi is in de zakenwereld onontbeerlijk. Maar dan wél veilig!

CommIT Groep maakt zowel een uitgebreide analyse als een volledig dekkingsplan, waarmee een optimaal bereik wordt gegarandeerd.

Webdiensten

Domeinregistratie

De aanwezigheid van uw organisatie op het internet begint met een goede domeinnaam. Of u nu alleen een e-mailadres wilt of ook een eigen website, een goede domeinnaam is de basis. Van de bekende domeinnaam extensies zoals .nl, .com of .de, tot de nieuwste extensies zoals .hotel, .show en .online.

Hosting

Om een website op het internet te kunnen presenteren, heeft u een snel en betrouwbaar hostingpakket nodig. Op ons hostingplatform bieden wij ondersteuning voor vrijwel elke website. Of het nu een maatwerk website is of een website die gebruik maakt van WordPress of Joomla.

Email

Wij leveren emaildiensten die perfect aansluiten op uw organisatie. Van Losse mailboxen tot office 365.

Websites

Als organisatie wilt u een professioneel ogende website hebben, welke goed vindbaar is in Google. U kunt immers maar één keer een “eerste indruk” maken. CommIT Groep kan u helpen om uw wensen voor uw website te vertalen naar een passend design en uw vindbaarheid te optimaliseren.

Kunnen wij u helpen bij uw ICT vraagstuk?

Wilt u weten wat CommIT Groep op het gebied van netwerk en telefonie kan betekenen voor uw organisatie? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter!

Kunnen wij u helpen bij uw ICT vraagstuk?

Wilt u weten wat CommIT Groep op het gebied van netwerk en telefonie kan betekenen voor uw organisatie? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter!